Vertaistapaaminen Taidekeskus Ahjossa

Yhteisö tanssii ry:n, Itäisen tanssin aluekeskuksen ja Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat ry:n yhdessä järjestämä tapaaminen Joensuun taidekeskus Ahjossa keskiviikkona 27.4.2016 keräsi paikalle kaksikymmentä osallistujaa niin Pohjois-Karjalasta kuin Pohjois-Savosta.

Tapaamisessa solmittiin uusia tuttavuuksia, ja myös toisilleen tutut pääsivät vaihtamaan kuulumisia. Toni Keski-Liikala (STST) avasi TSEY-työryhmän palkkasuositusta tanssi- ja sirkus erilaisissa ympäristöissä.

Linkki ohjeistukseen: http://www.teme.fi/files/2756/TSEY-low.pdf

Eeva Eloranta esitteli Itäisen tanssin aluekeskuksen tukemien taiteilijoiden työskentelyä erilaisissa yhteisöllisissä projekteissa. Linkki Itakin sivuille: http://www.itak.fi/pages/suomeksi/itak.php

Pia Lindy alusti aiheesta kohtaamisen merkitys -ajatuksia vertaistuesta ja verkostoista. Keskustelun toivotaan jatkuvan mm. 15.6. alkavalla Paikallisliikefestivaalilla Kuopiossa ja 7.-8.10 toteutettavalla Yhteisötanssifestivaalilla Torniossa.